RÓLUNK

Ismerjen meg minket!

A Woowwhomes.hu csapata és tulajdonosi közössége 1995 óta van jelen az építőiparban.

Kezdetben luxusházak építésével foglalkoztunk a legmagasabb minőségben, a vevői felső rétegek kiszolgálása és igények teljes körű kielégítése érdekében.

A változó piaci helyzet szükségét hozta annak, hogy a luxuskivitelt, az igazi „rózsadombi érzést” áthelyezzük a kőházak, konténerházak és fémszerkezetes házak iparágába. Ekkor a piacon mi voltunk az elsők, akik ezt a megoldást kínáltuk a vásárlók számára.

Az elmúlt 28 év alatt tökélyre fejlesztettük szaktudásunkat és tapasztalatunkat. A kivitelező csapatunk jelenleg 60 fős, a legmagasabb szintű tervező mérnököktől a kivitelező szakértőkig. Mára már több száz elégedett vásárlót tudhatunk magunk mögött, hiszen nálunk a telek kiválasztásától a teljes építkezésen át, a lakberendezéstől a finanszírozás intézéséig egy kézben végzünk mindent. A házaink 100%-ban kulcsrakészen kerülnek átadásra, a megrendelő elképzelésétől kezdődően a teljes kivitelezésig, amikor már csak be kell költözni.

4 fő specialitásunk van: téglaházak, konténerházak, fémszerkezetes házak és luxusházak, melyeket akár 6 hónapos átfutási idővel fel tudjuk építeni vevőink számára – egyedileg teljesen rájuk szabva!

Finanszírozás 20% önerőtől

Cégünk teljes körű kivitelezése mellett kialakítottuk a legbiztosabb banki kapcsolatokat, így ha egy vevő hitelképes, akkor akár 20% önerőtől tudunk hitelt biztosítani álomi ingatlanjához.

Segítjük ügyfeleinket, hogy ne tévedjenek el a banki útvesztőben, megkapják az építésre a lakáshitelt, zöldhitelt, finanszírozást, államilag támogatott hiteleket, babavárót, stb. hiteleket. Mi komplexen végzünk mindent.

Árgarancia

Úgy építjük fel álomotthonát, hogy a jelenlegi dráguló építőanyag árak mellett nálunk fixen azt az árat kapja, amelyben megállapodtunk!

2021-ben a Woowwhomes az első azon minősített építőipari cégek mellett, akik biztosítani tudják ezen feltételeket.

Tervezés az ügyfél igényére

Kérjen tőlünk ajánlatot, szakértő kollégánk pedig felhívja, és egyeztetünk egy időpontot.

Felmérjük az igényeit, milyen ingatlant szeretne, mi pedig vázoljuk, hogy milyen konstrukcióban és feltételekkel tudjuk kivitelezni.

Mindehhez látványterveket és kész koncepciókat biztosítunk.

Ha elnyerte tetszését, kezdjük is a kivitelezést, és új otthona 6 hónapos átfutási idővel el is készülhet!

6 hónap alatt álomotthon

A mai bizonytalan időkben mi garanciát vállalunk, hogy az építtetni kívánt ingatlan minél rövidebb átfutási idő alatt elkészüljön.

Ehhez egy előre meghatározott programterv alapján építkezünk, melyet lépésről-lépésre végigkövethet a kanapéjából nézve, mi pedig az utolsó díszelemig kivitelezve felépítjük Önnek.